Thuis

Welkom


in de International Community Church Gent (ICCG), ofwel de Internationale Kerkgemeenschap van Gent waar onze deur wijd open staat voor mensen van allerlei achtergronden. We hopen dat je ons zult komen opzoeken voor onze aanbiddingsdienst op zondag waar je voor jezelf kan ontdekken wie we zijn en waar we allemaal voor staan. Door middel van eigentijdse muziek en praktisch onderwijs kan je in contact komen met tijdloze waarheden uit Gods Woord die worden gecommuniceerd in hedendaagse taal.
We ontmoeten elkaar elke zondag van 17:00 tot 18:30.
Het Avondmaal vindt (gewoonlijk) elke eerste zondag van de maand plaats.
Kerkgebouw Maria Goretti Blaisantvest 37 9000 Gent

Community Groepen


Community groepen zijn kleine gemeenschappen van zes tot twaalf mensen die tweewekelijks samenkomen in huizen doorheen de stad. Gebaseerd op het model van de vroegchristelijke kerk zijn ze de basiseenheden van een duidelijk evangelisch gemeenschapsleven in de stad. Community groepen zijn de belangrijkste plaats waar het evangelie ervaren wordt en toegepast wordt op het echte leven en zijn het hart van ons pastorale zorgnetwerk.

Elke groep ontmoet elkaar met de verwachting om Jezus Christus' aanwezigheid te ervaren en Zijn vermorgen om levens te veranderen en hernieuwen. Onze groepen hebben rijkgevulde agenda. Ze zijn meer dan gewoon een bijbelstudiegroep! Ze omvatten gebed, aanbidding, gemeenschap, delen van wat God in ons leven doet, geestelijke voeding, wederzijdse verantwoordelijkheid en een levendige deelname aan de missie van de Kerk.

Speciale Activiteiten


Gastvrijheid (de liefde voor vreemden) is medeleven van de hoogste orde voor God's volk. Open Huis vindt een aantal keer tijdens het jaar plaats op een zaterdagnamiddag of -avond bij één van onze leden thuis.

De start van het academiejaar, kerst, pasen en pinksteren zijn moment om samen te vieren. Op deze Speciale Zondagen wordt de dienst gevolgd door een internationaal buffet, klaargemaakt door onze leden. Nodig je vrienden en familie uit om van de wereld te proeven!
Deze Internationale Gemeenschap is ontstaan vanuit het verlangen
om een geestelijke thuis te creëren voor lokale en internationale mensen.

Contacteer ons

Blaisantvest 37 9000 Gent
+32 9 227 05 21
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.